Servis laptopa Rijeka

Servis laptopa Rijeka

Servis laptopa Rijeka

Popravak laptopa tehnički je zahtjevniji posao od popravka stolnih računala. Dijelovi laptopa mnogo su manji i zahtjevaju veću stručnost kojom se ne mogu pohvaliti svi računalni tehničari, ali mi možemo! Jamčimo vam brz, efikasan i u 90% slučajeva siguran oporavak vašeg elektroničkog ljubimca! Osim standardnih softverskih zahtjeva kao što su uklanjanje virusa i spywarea, te instalacija Windows operativnih sustava, nudimo i niz naprednih hardverskih zahvata. Informacije o našim uslugama možete pronaći u nastavku.

Zamjena ekrana na laptopu

Zamjena ekrana na laptopu Ekrani na laptopima su osjetljivi i vrlo ih je lako slomiti. Ako ste kojim slučajem sjeli na laptop, ispao vam je na pod ili vam je nešto ostalo na tipkovnici dok ste spuštali poklopac i ekran je napukao, mi vam možemo pomoći! U ponudi imamo LED i LCD ekrane svih veličina za sve modele i marke laptopa, a u našem servisu vršimo ugradnju istih u najkraćem roku.

Popravak DC priključka

Popravak DC prikljucka Vaš laptop više se ne puni čak i nakon zamjene baterije i punjača? Vrlo je vjerojatno da je slomljen DC priključak na laptopu, te ga je potrebno zamijeniti. U našem servisu nudimo uslugu zamjene DC priključka na svim modelima prijenosnih računala i dajemo jamstvo na rad i ugrađene dijelove.

Pregrijavanje laptopa

Pregrijavanje laptopa Redovno održavanje i čišćenje unutrašnjosti su kjučni ako želite produžiti vijek trajanja vašeg laptopa. Najvažnije je osigurati optimalno strujanje zraka na način da se ne blokiraju otvori za ventilaciju. Da bi osigurali ispravno hlađenje laptopa, potrebno ga je povremeno očistiti od prašine i zamjeniti termalnu pastu na procesoru i grafičkom čipu. Ovo nikako nemojte pokušavati sami. U našem servisu nudimo uslugu čišćenja laptopa komprimiranim zrakom i zamjenu termalne paste.

Zamjena tipkovnice

Zamjena tipkovnice Ponekad tipke na tipkovnici prestanu raditi. Razlog može biti mehaničke prirode, prolijevanje neke tekućine ili agresivno korištenje. Zbog povoljne cijene zamjenskih tipkovnica isplativije je zamijeniti cijelu tipkovnicu nego tipke pojedinačno. U mogućnosti smo dobaviti zamjenske tipkovnice za većinu prijenosnika dostupnih na tržištu, i to po znatno nižim cijenama nego u ovlaštenim servisima.

Popravak matične ploče

Popravak matičnih ploča Ne bacajte svoje neispravne prijenosnike! Nudimo vam uslugu reparacije matičnih ploča i grafičkih kartica na nivou komponenti metodom reflow/reball na IC lemnoj stanici. Na sve popravke dajemo pismenu garanciju od 3 - 6 mjeseci.

Zamjenski punjači

Zamjenski punjaci Ukoliko je vaš punjač u kvaru, a novi originalni punjač vam je preskup - postoji alternativa! Univerzalni punjači isporučuju se sa mnogo različitih nastavaka, te imaju mogućnost podešavanja izlaznog napona i kompatibilni su sa većinom prijenosnih računala dostupnih na tržištu.

Uklanjanje virusa

Uklanjanje virusa Mučite muku sa virusima? Vaše je računalo puno spywarea, surfanje je vrlo sporo i iskaču vam različiti pop-up prozorčići? Ne brinite se, sa lakoćom ćemo očistiti vaše računalo od tog neželjenog softvera bez potrebe za reinstalacijom Windowsa i bez gubitka podataka!

Instalacija Windowsa

Instalacija Windowsa Usluga se sastoji od instalacije Windows (8/7/Vista/XP) operativnih sustava na vaše računalo, kao i instalacije svih potrebnih drivera neophodnih za ispravan rad računala. Ukoliko nemate drivere, mi ih za vas pronalazimo na Internetu. Također radimo i backup podataka, kako ne bi ostali bez važnih dokumenata, fotografija, filmova i sl.

Za servis laptopa nazovite odmah!

051/499-444
This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.