Servis računala Rijeka

Servis računala Rijeka

Servis računala Rijeka | Servis kompjutera Rijeka

Računala su postala bitan dio naše svakodnevice, a njihov kvar može biti vrlo neugodan i stresan. Jeste li ikada poželjeli da vaše računalo radi isto kao i prvoga dana kada ste ga kupili? U našem servisu garantiramo brz i efikasan popravak vašeg osobnog računala po vrlo prihvatljivim cijenama! Naša usluga obuhvaća popravke svih kvarova koje možete zamisliti. Sa lakoćom ćemo dijagnosticirati problem koji muči vaš PC, zamijeniti neku neispravnu komponentu, očistiti ga od virusa i spywarea ili prašine, te ga optimizirati i ubrzati.

Ukoliko niste u mogućnosti dostaviti nam svoje računalo u servis ili se ne želite zapetljati među svim tim žicama, nudimo uslugu besplatnog preuzimanja računala na vašoj lokaciji (Rijeka i okolica) i povratak na vašu kućnu adresu nakon popravka, kao i spajanje računala u vašem domu!
Za više informacija o ovoj usluzi kliknite ovdje.
Ukoliko se nalazite na području koje nije obuhvaćeno našom uslugom, nudimo vam mogućnost da nam vaše računalo na servis dostavite kurirskom službom (HP Ekspres, Overseas…).

Sklapanje novih računala

Sastavljanje računala Prema vašim potrebama sastavljamo vrhunska osobna računala od kvalitetnih komponenti renomiranih proizvođača. Mnogo je tvrtki koje u svojoj ponudi imaju konfiguracije po smiješno niskim cijenama, a njihova kvaliteta vrlo je upitna. U skladu s vašim financijskim mogućnostima, sastaviti ćemo računalo koje u potpunosti zadovoljava vaše potrebe.

Zamjena komponenti

Zamjena komponenti Dijelovi (komponente) osobnih računala podložni su kvarovima. Nakon dijagnostike kvara vršimo zamjenu neispravnih komponenti (napajanja, matične ploče, procesori, memorije, hard diskovi, itd.). Vaše će računalo biti u funkciji najkasnije sljedećeg radnog dana, osim u slučaju kada je potrebno naručiti neki određeni dio od dobavljača.

Nadogradnja računala

Nadogradnja računala Nakon detaljne analize vašeg računala predlažemo vam najoptimalnije i najisplativije rješenje za poboljšanje njegovih performansi. Osim hardverske nadogradnje nudimo i softversku optimizaciju operativnog sustava, kao i instalaciju najnovijih ažuriranja i sigurnosnih zakrpi.

Čišćenje prašine

Čišćenje prašine U našem servisu nudimo uslugu čišćenja unutrašnjosti računala komprimiranim zrakom. Velike količine prašine najčešći su razlog pregrijavanja procesora, što može rezultirati i fizičkim oštećenjem. Prilikom svakog čišćenja vršimo testiranje hladnjaka i zamjenu termalne paste na procesoru.

Uklanjanje virusa

Uklanjanje virusa Mučite muku sa virusima? Vaše je računalo puno spywarea, surfanje je vrlo sporo i iskaču vam različiti pop-up prozorčići? Ne brinite se, sa lakoćom ćemo očistiti vaše računalo od tog neželjenog softvera bez potrebe za reinstalacijom Windowsa i bez gubitka podataka!

Instalacija Windowsa

Instalacija Windowsa Usluga se sastoji od instalacije Windows (8/7/Vista/XP) operativnih sustava na vaše računalo, kao i instalacije svih potrebnih drivera neophodnih za ispravan rad računala. Ukoliko nemate drivere, mi ih za vas pronalazimo na Internetu. Također radimo i backup podataka, kako ne bi ostali bez važnih dokumenata, fotografija, filmova i sl.

Za servis računala nazovite odmah!

051/499-444
This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.